кошница
0

НАШАТА ИСТОРИЯ

СЪЗДАДОХМЕ ТЕЗИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА РЕВИТАЛИЗИРАМЕ УМА, ТЯЛОТО И ДУХА, КОЕТО ВДЪХНОВИ И НАШЕТО ИМЕ REVITALASH COSMETICS.“

– Gayle Brinkenhoff

КЪСМЕТЛИЯ СЪМ, ДОРИ И ПО МОЙ МАЛЪК НАЧИН, ЗАЩОТО УСПЯХ ДА ПОМОГНА НА ГЕЙЛ В НЕЙНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. ЗА МЕН БЕШЕ ИСТИНСКА РАДОСТ ДА ГЛЕДАМ НЕЙНАТА ВЪЗХИТА ОТ КРАСИВИТЕ Й И ЗДРАВИ МИГЛИ.”

– Dr. Michael Brinkenhoff

REVITALASH® ADVANCED

Оригинален, единствен по рода си, офталмологично разработен серум за мигли, който подобрява външния вид на миглите и предпазва от начупване, като същевременно подобрява здравето, гъвкавостта и здравината им. С RevitaLash ще се радвате на естествено красиви и здрави мигли.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

RevitaLash® Cosmetics почита смелостта и силата на нашата съоснователка, Gayle Brinkenhoff, и тази на жените навсякъде, като подкрепя целогодишно осведомеността, изследванията и образователните инициативи за рака на гърдата. 

Това е нашият вечно розов избор.

 

В чест на наследството на нашата марка и на сърцето на нашия съосновател Gayle, RevitaLash Cosmetics връща на общността, от която е родена, чрез нашия проект Eternally Pink, подкрепяйки целогодишно изследване на рака на гърдата и образователни инициативи. Ние вярваме, че помагайки на жените е една от най-добрите инвестиции, които можем да направим за нашите семейства, общности и света. Като продължение на нашите розови инициативи, нашата програма „Жени на храброст“ запалва страстта и красотата на ума, тялото и духа на всички жени.

Нашата мисия да запазим Майката Земя също толкова красива, колкото и хората, които я населяват.

АБОНИРАЙ СЕ

за да получаваш актуални новини за предстоящи промоции и специални предложения.

С регистрацията си се съгласявате с нашата политика за поверителност и условия за ползване.