За поръчки над 199лв. ПОДАРЪК мини продукт по избор
Поръчай
сега
Изберете страница

Нашата
история

Приветствам ви лично от името на фамилията на продуктите RevitaLash.
През 2006 година започнахме само с един продукт, уникалният серум за мигли създаден за една специална дама. RevitaLash Козметика нямаше да съществува без моята любима съпруга Гейл и желанието ми да й помогна да се чувства красива по времето на героичната й борба с рака на гърдата. Вдъхновеният от любов наш оригинален продукт послужи за създаването на серия продукти, които съживяват вътрешната красота на всички жени.
Сега, RevitaLash отбелязва своя 10 – годишен юбилей. Популярността на нашите продукти и растежа на компанията ни са феноменални; нашите продукти се продават успешно в над 50 държави от цял свят.

Филантропското начинание остана в сърцето на компанията и включва директна финансова подкрепа на проучвания за рака на гърдата и образователни инициативи. Всичко това става възможно благодарение на вашата непрекъсната подкрепа.

Искрено ваш

Д-р Майкъл Бринкенхоф

Подарък
с любов

„Често се чувстваме нещастни, когато някой който обичаме страда. Щастлив съм в краткия си житейски път, че имах възможността да помагам на Гейл за възстановяването й.“ – д-р Бринкенхоф