За поръчки над 199лв. ПОДАРЪК мини продукт по избор
Поръчай
сега
Изберете страница

Специална отстъпка от -20%

Корейска иновация за здрава и сияйна кожа с Vitamin C
Грижата за лицето започва отвътре навън !

Вече 10 години ние от Навона Интернешънъл избираме за Вас качествени и уникални продукти. Благодарим Ви за доверието. Вярваме, че сте се убедили в ползите и предимствата на RevitaLash Advanced. Продължавайки добрата практика да работим с подбрани световни брандове, Ви представяме новата Корейската иновация Vitabrid C¹².

Корейските производители/гиганти Hyundai IBT създават иновативна технология и бранда Vitabrid C12, защото разбират нуждата на кожата да бъде подхранвана и хидратирана отвътре навън.

Класическите кремове и маски за лице действат само на най-горния слой на кожата – епидермиса. Продуктите на Vitabrid C12, използват иновативна технология за дълбоко проникване и бавно 12-часово освобождаване на активните съставки директно в дермата – втория слой на кожата. В този слой са разположени колагенните и еластични влакна, които отговарят за устойчивостта и еластичността на кожата. С годините колагена намалява, което определя загубата на еластичност, плътност и гладкост на кожата.
Продуктите на Vitabrid C12 съдържат Vitamin C и Пептиди с висока концентрация. Те помагат за повишаване производството на колаген, хидратират и задържат влагата в кожата, което води до подобряване цвета, текстурата и еластичността на кожата.

Какво представлява Vitabrid C¹² активен серум за лице с Vitamin C ?

Производителите на Vitabrid C¹² – HYUNDAI IBT – Корея използват патентована технология за доставяне на активен и чист Vitamin C дълбоко в дермата, с 12-часово бавно освобождаване. Ползите на Vitamin C за кожата са известни от много години, но едва в последните няколко производителите съумяват да го използват активно в стабилна форма на прах. Предимствата на Vitabrid C¹²:

  • Освежава кожата – Vitamin C е мощно освежаващо средство с антиоксидантен ефект, стимулира производството на колаген и намалява хиперпигментацията за перфектно свежа кожа
  • Възстановява кожата с анти-ейдж ефект – Vitamin C е едно от най-важните вещества, което стимулира производството на колаген, а той прави кожата жизнена и здрава, изглажда фините линии и бръчки
  • Силни антиоксидантни свойства – Vitamin C прави кожата здрава и сияйна, като премахва уврежданията причинени от свободните радикали, слънце, стрес и замърсяване, и намалява видимите следи от стареенето

Желаем да бъдем Ваш помощник в ежедневните Ви ритуали за здраве и красота.